Svadba v penzióne Juliana. Majú v ponuke balóny?

Profilova fotka
Môže mi niekto povedať kto mal už na penzione juliana svadbu ci majú v ponuke aj helium a balony?? Alebo kde možem zohnat helium na balony??Ďakujem
Odpovedať
..pridávam sa do tvojej témy...neviete niekto aká je cena na jednu osobu na penzióne Juliana? Lebo sa rozhodujeme medzi motelom Kamenec a Julianou, a keďže obidve sú veľmi pekné, asi rozhodne už len tá cena ;-) lebo fakt sa nevieme rozhodnúť, ja by som chcela aj tu aj tam :-D
Odpovedať
ja sa chcem spytat vas holky lucinkaso a petruszia, kedy ste si vy rezervovali salu... lebo mne bolo povedane zhruba pred mesiacom, ze cely rok 2010 je uz rezervovany :-o a to ma teda dooost prekvapilo.. Hoci aj tak chceme svadbu na spisi, ale ja mam rodinu z okolia MI, tak som robila prieskum ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzanka555 my sme mali ten isty problem, ze sme prisli neskoro. tak nakoniec sme si dali svadbu na piatok ;-)
Odpovedať
ahojte...ja som sa tiež rozhodovala medzi tými dvoma a vyhrala to juliana a som rada že som sa rozhodla tak lebo som počula že ak na kamenci chceš švedske stoly tak platíš o sto korún na osobu viac (čo samozrejme nie je až taka katastrofa) a pritom to čo sa zvýši tak nič nedostaneš :-| pričom na juliane sú ovela milší a doslova ti zbalia všetko za čo zaplatíš...ale o cene nemám ani šajnu,ono sa to možno ešte zmení do buduceho roka ;-) zuzanka ja som rezervovala julianu rok a pol dopredu taže je to tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nevyberal niekto z vasu uz menu?
Odpovedať
pre menu ešte nie som rozhodnutá lebo aj tak by som to ešte minimálne sto krát zmenila :-D ...no chutnala som tam už kuracie na slaninke v asi paradajkovej omáčke,čo bolo chutné ale neviem či to nie je trochu ťažké jedlo na noc a potom kurací vrkoč v brusnicovej omáčke,to nám chutilo veľmi a posledná možnosť je klasika s broskyňou ale určite to bude kuracina :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky. tak co sa tyka Juliany, treba minimalne dva roky dopredu, aby ste mali celkom dobry termin. Ja som vybavovala v marci minuleho roku a pani majitelka mi dala tri volne terminy na tento rok a to bol termin v maji, ktory v mojom pripade neprpadal do uvahy a dalsie boli v oktobri, tak som sa dala na oktober a svadbu budem mat 17.10. na Juliane. co sa tyka ceny, tak som tam bola teraz v nedelu a cena na osobu je od 600-650sk na osobu a su v tom uz aj svedske stoly a vsetko co k tomu patri. samozrejme, vodu a alkohol kazdy sam, s tym, ze oni davaju pripitok a 0,25 nealka na osobu. pokial mozem, poznam aj julianu a poznam aj kamenec a poznam aj ludi tu aj tu a jednoznacne poviem juliana. Musite brat do uvahy aj to, ake je to zariadenie, ze je to uplne nove zariadenie a pre mna je rozhodujuci aj pristup ludi. mne osobne vysli v ustrety vo vsetom co som chcela a dohodla som sa ako som chcela. co sa tyka menu, tak vam urcite poradia velmi ochotne a radi a este aj poradia co a ako urobit, aby ste to mali co najlacnejsie. ak chcete nieco viac, tak cez IP ma mozte kontaktovat.
Odpovedať
Profilova fotka
ivetkamatko ja som tiez chutnala ten kuraci vrkoc, a bol vyborny. boli sme tam raz na veceru a kazdy si dal cosi ine. akurat co mi vadilo a na co sa uz viac ludi stazuje, je ze mavaju presolene to jedlo. tak to im budem prizvukovat aby ho nepresolili. a neviete, ci vramci vyzdoby su uz aj tie kvety na hlavny stol? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
tweetinkapp dakujem za nepriamu info o tom, ze maju presolene jedlo, lebo to nechceme ani my, dakujem za typ a dam si na to pozor. vrela vdaka.
Odpovedať
tak ja som sa s tým presolením nestretla ani som ešte nepočula nikoho sa sťažovať :-| no ja som mala jedlo s tou slaninou a to aj muselo byť slane ale s tou zeleninou sa to nejako vyrovnalo lebo inakšie si zvykne ešte zeleniu dosoliť :-D ....a aj diky za info o cene lebo ešte som sa nebola o tom vyzvedať lebo ešte mám dosť času do buduceho roka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite do buduceho roka ano, lebo to sa este moze zmenit. ja som bola kvoli tomu, ze chceli buduci svokrovci, ale aj tak ti povie priblizne iba cenu a vsetko ti povie az vtedy, ked uz bude vybrate menu. pre tie co sa pytali ohladne vyzdoby na stol, predpokladam, ze to dodavaju oni, lebo nic mi nehovorila majitelka, ze aku mam mat alebo si to mam zabezpecit, ale urcite ak by niekto chcel nieco svoje tak nebudu robit problemy, poradia, ale budu sa snazit to poriesit co najlepsie, aby ste boli spokojni. ja som napr. nechcela vysoke sviecky, co robia oni na okruhle stoly, lebo mne to rusi komunikaciu a dohodli sme a vysli mi v ustrety. sviecky si zabezpecim sama. a co sa tyka vyzdoby, tak mi vsetko poukazovali aku maju organzu a aj poradili, ako ludia davaju vyzdobu na stol, pokial davaju zive alebo umele kvety.
Odpovedať
..no, takze ste ma presvedcili, aj s niekolkymi znamimi, bude to (dufajme) Juliana..v sobotu mame dohodnute "stretko", kde si dohodneme termin..uvidime, co to da, hoci aj piatok...baby, neviete kolko sa plati zaloha? aby sme sa vedeli pripravit ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
petruszia my sme tusim davali 200 Eur ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moze byt ze to bude tera dvesto eur, lebo ja som objednavala minuly rok a bolo 500 korun a aby nemali drobaky, tak to dali na peknu jednu bankovku. petruszia, urcite nebudes lutovat a kedy by si to chcela, myslim ze buduci rok je uz plny cely, soboty myslim.
Odpovedať
mosotko: tak my by sme chceli v oktobri, no uvidime..a uz sme aj rozmyslali, ze ak nie, tak dame ten piatok...moj drahy sa aj tak stale smeje, ze najradsej vo stvrtok, aby to mohol v piatok, v pripade potreby, anulovat :-D aj ja mam ten pocit, ze to bude uz vsetko pozajednavane, hm...som zvedava, ako dopadneme..v kazdom pripade sa tesim :-) ..no, 200 eur? a neni to vela? ved to je 6000 sk...este do tej 100-vky by som sa necudovala, ale 200...wow...no ale co uz, hlavne aby bol daky terminik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
petruszia - tak snad bude piatok volny, lebo oktober, neviem. my mame 17. oktobra termin a to sme objednavali minuly rok v marci a boli iba tri volne terminy. nezda sa mi to vela, pokial viem, tak vtedy, ked som davala ja peniaze aj kamenec tolko bral a zase je potrebne aby aj oni mali nejaku ístotu, ale tie peniaze potom ti pocitaju do sumy, ked budes vsetko platit, takze nevidim ziaden problem. potom daj vediet ako si dopadla s terminom.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, pridavam sa do temy. ja budem mat tiez na juliane. boli sme tam na vianoce minuleho roku a mali volne uz len na rok 2010 aj to len na niektore terminy. no my sme chceli 9.10. tohto roka, to je piatok, takze v pohode, ale mali uz aj vela piatkov porezervovanych. jedlo tak jak ste uz spominali 600-650sk na osobu, spravia aj zmrzlinove pohare ked chcete, vyzdobu robia oni a zaloha 200 eur. s tym presolenym jedlom...my sme boli cela rodinka vyberat menu, kazdy si dal ine, ale nevedeli sme vybrat, lebo fakt bolo vsetko presolene a co nam aj chutilo, tak potom pani prevadzkarka s ktorou sme sa dohadovali na menu zamietla, povedala ze to nedopadne dobre. konkretne sme chceli kuracie medajlonky na masle. a nutila nam jedla ktore sme vobec nechceli a to sa mi nepacilo..tak zatial sme dali plneny kuraci rezen, ale este nie sme pevne rozhodnuti...len sa bojim nech to znova nepresolia :( ale priestory myslim ze bezkonkurencne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ako vidim, tak jedlo asi fakt robia presolene. tak budem musiet im zdoraznit, ze to nechceme presolene. osobne som tam este nejedla nic, zatial mi jedlo kazdy chvalil, ale s tou solou, vam baby dakujem.
Odpovedať
Ahojte, chcem sa pripojiť do tejto témy keď že mám na juliane rezerváciu. S mojím miláčikom sme si boli sálu rezervovať minuly rok presne 18.marca.2008. No musím povedať že stalo pri nás šťastie :-) . Naša svadba bude 12.septembra.2009 a to sme obsadili poslednú septembrovú sobotu !!! Záloha ešte vtedy bola 5000sk. Čo sa týka cien podľa mňa su celkom v pohode,aj môj tatko povedal :). Cena na osobu vychadza cca 650 sk je v tom už aj výzdoba aj poplatok pre personál. Prenajatie sály je zdarma. Balóny neponúkaju a ani hélium,ale kto chce mať balóny môže ich doniesť oni ich tam kľudne daju,ale ja si myslím že ta sála je tak pekne robena že balóny nie su tam potrebne. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, nedá mi reagovať... "ivetkamatko" ja netuším odkiaľ máš tie info o Kamenci, no sú to maximálne HLÚPOSTI! 20.júna sme mali svadbu na Kamenci a mozem ho na 1000 perc. odporucat!!!!!!! Mali sme okolo 140 ludi, predjedlo, polievku, kura s ryžou na klasických porciách pre každého, no a potom svedske stoly- rezne+ zemiaky a zemiakový šalát+ zeleninový šalát, kapustu a knedlík, samozrejme holubky, bez ktorých by na východe svadba svadbou nebola :-) , no a navyše aj jaternice a klobásy a na osobu sme platili 590 korun, teda cca 19, 70 eura!!! Takze cena bola fantastická!!!A vsetko, co zostalo, podotýkam uplne všetko- knedle, rezne, šaláty, zemiaky, chleba, koláče, rezance, pretlaky, ba dokonce ešte aj kosti z kurčiat nám vrátili. :-) Personál, prevádzkar, výzdoba, všetko bolo bez problémov a dokonca úplne v pohode vyhoveli aj na prvý pohľad mojim nereálnym požiadavkam a zrealizovali ich! :-) Už od stredy sme mali kľúče a kedykoľvek sme tam prišli a znášali si postupne veci, takže prístup bol úplne úžasný. Súčasťou výzdoby boli aj tie heliove balony, takze to som absolutne neriesila. Ja som sprvu tiež váhala a uvažovala aj nad Julianou, ale u mňa rozhodol ten fakt, že na Juliane delíš hosti- teda dole a na balkón a to som nechcela, prišlo mi to ako nejaká separácia ;-) Takže zvíťazil Kamenec a keby som sa vydávala znova, tak znova to bude Kamenec!
Odpovedať
ahoj lenka...tak som počula že boli viacerí nespokojní práve s tými švedskými stolmi ale možno to bolo dávnejšie a odvtedy sa poučili :-) ...ja som mala na kamenci stužkovú a vtedy som také veci neriešili,hoci s výzdobou (tá bola fakt pekná) a ani s ničím neboli problémy a tiež nám vyhoveli ale možno aj pre zmenu som zvolila na svadbu Julianu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak uz mame po ;-) . Julianu mozem len a len odporucit, so vsetkym nam vysli v ustrety a dost aj pomohli s kazdym problemom. Den pred svadbou sme tam totiz isli balit kolaciky a ja som poskladane krabicky na kolace ukladala na zem k dveram, za ktorymi bol bazen, co som samozrejme nevedela :-N a krabicky mi zmokli 8-( . Tak mi dali svoje krabicky, co mi dost odlahlo, lebo by som musela inak balit kolace pocas svadby, na co by som samozrejme nemala cas. Pocet hosti sa dal upravit este aj v den svadby rano. Maju velke chladnicky na torty, kolace..strasne vela sa tam toho zmesti a kazda strana dostane aj svoju miestnost na alko-nealko. Jedlo bolo taktiez vynikajuce. Mali sme ako predjedlo sunkovu rolku, ci ako sa to volalo. Kazdeho prekvapila ta velka porcia :-D . Potom sme mali kuracii rezen plneny brokolicou a neviem, co vsetko tam bolo....taktiez vyborne. Jedlo vobec nebolo presolene, coho som sa najviac obavala x-) . A taktiez sme mali svedske stoly. Najviac vsetci vychvalovali holubky a ovocny salat siel tiez na dracku. Vsetko zo svedskych stolov nam pekne zabalili do kelimkov a o co sme ich poziadali, tak nam vo vsetkom vysli v ustrety x-) . x-) Svadobny apartman sme si skoro vobec neuziili :-N . Jedine, v com ma podla mna juliana minus je maly parket. Pre nasich 60 ludi sa mi zdal tak akurat, ale neviem si predstavit, kde by ludia tancovali, keby ich bolo viac.
Odpovedať
..baby, začíname rozmýšľať aj nad inou alternatívou, ako je penzión Juliana...len podľa mňa, je táto sála tá naj, ale môj sa chce predsa len pozrieť aj na niečo iné...vedeli by ste mi odporučiť niečo v mivhalovciach a v okolí? lebo ja mám pocit, že nikde sa mi nebude páčiť tak, ako práve na Juliane...aale, čo preňho neurobím no, aspoň budeme mať obaja pokojnú dušu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzanka555 my budeme mať svadbu na Juliane a to 29.5.2010 ale to som rezervovala salu ešte na začiatku roku 2009 v mesiaci januar...Už sme hned museli vyplatiť aj zálhou 200eur...
Odpovedať
..wow, no takže, máme tu Julianu, som Happy :) ale, tak, až rok 2011..v roku 2010 bolo voľné už len v januári, alebo nejaké tie piatky, a môj piatok nechcel....tak to máme až ďalší rok...ale aj tam už boli poobsadzované termíny...záloha je tých 200 eur, ale ešte sme ju neplatili, len sa zapísali, to sa vraj platí až začiatkom budúceho roka...zavolajú nám...všetko nám vysvetlili, ukázali, proste krása...tešíme sa :) nech to čím skôr ubehne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
petriszia gratulujem, viem, o com hovoris, ja som kvoli terminu plakala dva tyzdne, ale drahy ma upokojoval s tym, ze sa nepokazia kolace, fakt vazna utecha, ale pomohlo a teraz som aj celkom rada, ze to mame takto. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, mam po svadbe, ktora bola na Juliane a mozem povedat, ze boli vsetci uzasni. Ja som mala vselijake mozne naroky, co sa tyka vyzdoby, ale dokonca aj jedla, lebo som chcela aj take aj take a dokonca museli aj kombinovat, lebo som mala ludi, co niektore veci nejedia a vo vsetkom mi vysli v ústrety. pomahali nam dokonca aj s mnohymi vecami, co sa tykalo vynasania veci a podobne. Ked by som mala zopakovat nas nadherny den, tak len na Juliane. Urcite by vedeli aj oni, ze mne uz nemaju davat na crepiny pretrhnutu tasku. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte baby, budem mat svadbu na Juliane v oktobri a mame 130 ludi. Sme dost tanecna rodina a mam strach, ze tanecny parket bude maly pre tolkych ludi. Bude personal ochotny umiestnit stoly tak, aby sa ten tanecny parket trosku zväcsil? Uz sa neviem dockat dna D, ale tie obavy o parket mam teda riadne velke :(
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
SJUSAN...my mame svadbu na Juliane 3.jula a mame pozvanych 136 ludi. zatial nikto neohlasil ze nepride, takze to fakt vyzera ze nas tam bude hojne. Povedali nam, ze umiestnia co najviac hosit hore...max. 40 sa tam zmesti a zvysok nam daju dole. Co nam odporucali je, ze ked chceme zvacsit parket tak si nemame davat svedske stoly, ktore su vacsinou umiestnene po lavej strane na boku. vraveli ze nam tie zaverecne jedla (holubky, jaternice...kapusta, knedlik) budu davat na stoly na takych vacsich misach. cize to nebudu porcie pre jednolivych ludi a zasa ani svedske stoly. My sa tiez velmi obavame toho tancovania, lebo mame vela mladych tanecnikov :-) Tak ale hadam nejako to ustalime.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?