Poradíte dobré a kvalitné zlatníctvo?

baby mate niektora/viete o nejakom dobrom, kvalitnom a odporucenom zlatnictve? skvely vyber? slusne ceny (v zavislosti od tovaru)? nakolko v nr je mam pocit ze len jedno zlatnictvo (vela pobociek). kludne aj v ba alebo inde. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si objednali z Awozu (Ivanka pri Dunaji). Na internetovej stranke nemaju vsetky produkty, ale maju perfektny vyber, skvely pristup a slusne ceny, obrucky si mozes tiez sama zmenit (miesto matneho leskle, alebo hocico spravia, co chces, ja som si dala miesto matneho pasika obrucku vykamienkovat). Obrucky boli hotove do 5 dni, uz len vyzdvihnut.. Uz som videla par profilov neviest, co si objednavali z tohto zlatnictva.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ak ti mozem odporucit tak zlatnictvostacho.sk Maju mili a ochotny personal, skvela praca. Spravia ti obrucky aj podla obrazka ktory si donesies. Spravia ti hocijake upravy a maju skvele ceny. Nase obrucky si mozes pozriet v mojom albume s nazovm Co uz mame. Moj nick je borabora11
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahoj my sme dohodnuti ist k panovi Machovčákovi z Cadce. Kazda nevesta, co aj tu pisala a mame aj referencie na neho, tak vsetci su spokojni. Super cena, super kvalita a vyroba a jednanie. Ja som dojednana uz s nim, uz len osobne sa na detailoch ideme dohodnut. Skus si pozriet jeho stranku: obrucky svadobne
Odpovedať
My sme si z Trnavy urobili tiez cestu do Cadce za panom Machovcakom
Odpovedať
awoz je to v BA
Odpovedať
Odporúčam Panaks, či už e-shop alebo majú aj 3 predajne. Z môjho okolia sú len samé chvály či už na snubné, obrúčky, detské náušničky a ja osobne odpadávam zo strieborných šperkov čo tam majú Ti Sento Milano, nááádhera:)
Odpovedať
Profilova fotka
jedine zlatokov.
Odpovedať
Profilova fotka
odporucam Zlatnictvo Stacho, maju niekolko pobociek,...treba pozriet stranku, najvacsia spokojnost! ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
aj ja odporúčam PANAKS
Odpovedať
Profilova fotka
z Panaksu máme aj my obrúčky ... vrelo odporúčam :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
zlato LUX a obrucky od Laura Gold
Odpovedať
Pridávam sa k zástupu obdivovateliek práce, prístupu a cien pána Machovčáka. Oplatí sa za ním cestovať. :-)
Odpovedať
Ahoj ja zasa odporucam zlatnictvo Zavadil v Ivanke pri Dunaji mame odtial obrucky krasne a presne podla nasich predstav. Nasla som foto na nete,ktore sa nam pacili a pan nam ich urobil podla obrazka. Cena bola asi o 150€ menej ako bolo na stranke zlatnictva odkial bola foto, dokonca sme si mohli doniest aj stare zlato ako protihodnotu. Cize naozaj sa oplati ist tam :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň Treba prísť do zlatníctva K.I.M. GOLD , máme na predajni viac ako 400 vzorov obrúčok, ktoré sa dajú ľubovoľne meniť a upravovať a sú v cenách od 350€ za pár. Treba si vyskúšať jednotlivé profily obrúčok , ako Vám sedia na prste. Len tak zistíte , ktorá obrúčka bude pre Vás najlepšia. Nájdete nás aj na SVADOBNÝCH VEĽTRHOCH .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
My máme obúčky zo zlatníctva Goldenring v Nitre. Majú zaujímavé a hlavne netradičné obrúčky, tiež ti urobia aké budeš chciet alebo si vieš rôzne nakombinovať či šírku alebo farbu proste všetko.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Nam sa najviac osvedcilo Sofia Jewerly, maju ako eshop tak aj predajne a rozhodne si clovek ma z coho vyberat ako zo sortimentu tak aj z roznych farieb ci kovov.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od veja546:

Nam sa najviac osvedcilo Sofia Jewerly, maju ako …
@veja546 a co konkretne ste od nich kupovali? minule som sa pozerala v avione do vykladu, maju veru pekny sortiment, len som nevedela ze ci sa aj oplati, este som z tohto zlatnictva nic nekupovala.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od diussa:

@veja546 a co konkretne ste od nich kupovali? min…
@diussa Vies co my mame od nich asi odskusane z kazdeho rozku trosku 🙂 Lebo velakrat som tam vybavila darceky ci uz pre mamu, sestru, dceru, neter, kamosku a kazda ma iny vkus, kazdej sa pacilo nieco ine. Ono zalezi co konkretne zhanas a vyzadujes 🙂 Ale ako s predajnou ako takou som teda nemala ziaden problem 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od veja546:

@diussa Vies co my mame od nich asi odskusane z k…
@veja546 no a ked by nahodou nesadla velkost niekomu dobre tak nemaju problem s vymenou popripade s nejakymi upravami? pozerala som aj eshop ako maju dost velky vyber vsetkeho az ma clovek problem sa rozhodnut. myslis ze to vsetko co je na eshope najdem aj na predajni?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?