Oranžové svadobné oznámenie. Viete niečo odporučiť ?

Ahojte dievcata, neviete mi poradit nejake tipy na pekne a cenovo prijatelne svadobne oznamenie v oranzovej farbe??? Neviem si rady, kde ho zohnat.. vrucna vdaka vopred za pomoc:)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame oranzove, vyrabali sme si samy. Papier sme kupili, jeden nas stal 3 korunky a na jeden papierik sa nam zmestia 3 oznamka, takze jedno nas stoji 1 korunu :-D . Tlacili sme u priatela v robote, takze zatial sme farbu neplatili. Skus si nieco pekne navrhnut, mali by ste napokon original oznamenia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
angera...pozri mi do albumu...presvadobne pripravy. ja budem mat svadbu vo farbach oranzovej a mame doma krasne oranzove oznamenie...je krasne a jednoduche. Jeden kus stoji sice 38,- a da sa objednat na svadobneoznamenia, alebo svadobneoznamenie, teraz neviem, ale jedno z tych dvoch nazvov...Kazdenu sa paci a ma velky ohlas. Ked sa pozries detajlnejsie na obal, tak su tam vykreslene jemne ruzicky, a cely obal, v ktorom je zabalene samotne oznamko, je jemne oranzovej, alebo mandarinkovej farby. Uprostred je krasnucka margaretka. Pozri a posud sama.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak my budeme mať svadobné oznámenie, tak asi niečo ako schnauzee, ale úplne iné :-D :-D :-D Ja sa chcem pohrať s dátumom troška, nechcem čačkané písmo... A hlavne nech je fest oranžová... A presne toľko stoja oranžové papiere a podľa toho aký formát oznámenia chcete, tak vyjde cca 3-4 kusy na jeden ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?