Úprava?

Profilova fotka
Čaute, našla som v bazári nádherné svadobné šaty za par € ale problém je že je to XS a ja mám L, je možné aby mi to v nejakom salóne zväčšili alebo musím hľadať ďalej? zatiaľ som našla len zmenšenie 😔 Za každú radu ďakujem!! 😄
Odpovedať
Niekedy sa dajú veci zväčšiť ale s XS na L pôjde asi ťažko. Dobré je zbehnúť za nejakou krajcirkou aspoň z fotkou šiat (z vonka aj z vnútra) a povie ti ona. Mne jedny plesové šaty zväčšovali. Prišila mi vsuvku do ramienok a vybrala vypchávky a popustila obvod. Dosť záleží na akých miestach sú ti malé a koľko látky tam je zašitej v záhybe.
Odpovedať
jasne, vsetko sa da, ked sa chce :-) ale presne ako je vyssie spomenute, kazda krajcirka toto nerobi :-) niektore nechcu a niektore to ani nevedia :-D treba sa konkretne popytat, ak mas nejaku vybratu.
Odpovedať
zalezi ci najdes ochotnu krajcirku. len aby potom vyzerali tak, ako tie povodne, ktore si si vybrala. lebo povedzme si, je to dost cisel, o ktore by sa museli zvacsit.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som hladala dalej. Nebudu to uz nikdy tie iste saty, pretoze tam sa nieco vsije, tam sa nieco prida,... a hlavne naozaj zalezi od krajcirky ako to zvladne, muselo by to byt naozaj profesionalne spravene a v konecnom dosledku ta taka velka uprava bude stat viac penazi ako nove saty. Ja sama som velka nevesta, takze poznam tieto problemy 😁 ja budem mat saty pozicane zo salonu a tie minimalne upravy su uz zahrnute v cene
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?